Geheime Missie - WhatsApp Speurtocht

Verras je kinderen met een spannende en uitdagende geheime missie!

Vanwege het grote succes van de Escape Room voor thuis werd er veel gevraagd of er nog een nieuw spel gemaakt zou worden. Ik heb daarom met veel enthousiasme een echte Geheime Missie – WhatsApp Speurtocht gemaakt. Een nieuw, interactief spel (geïnspireerd door Escape Rooms!) dat je gemakkelijk vanuit huis of op vakantie kunt spelen.

Het verhaal

Inspector Puzzels heeft dringend jullie hulp nodig! 

Er gebeuren namelijk vreemde dingen in de buurt… Jullie kruipen in de huid van geheim agent en gaan op geheime missie om uit te zoeken wie de dader is van deze streken.

Onderweg houden jullie contact met de assistent van Inspector Puzzels (ouder/begeleider) via WhatsApp. Hij is namelijk zelf druk met het bestuderen van het bewijsmateriaal en zal al zijn bevindingen onderweg met jullie delen. Lukt het jullie om alle opdrachten en puzzels goed uit te voeren en de dader te ontmaskeren voordat deze is gevlucht?

Wat heb je zelf nodig?

Pen en Papier

Willekeurig Krantenknipsel

2 Smartphones met WhatsApp

Veel Enthousiasme

Hoe werkt het?

Voor slechts € 18,95 bezorg je jouw kinderen een onvergetelijke middag!

Jij ontvangt na bestelling direct per mail:

  • Een duidelijke handleiding voor een geslaagd spel. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het spel voorbereidt.  Je kunt zelf bepalen hoe lang je de speurtocht maakt, in de handleiding lees je hoe je makkelijk de route uitzet. Je bent ongeveer een uur bezig met de voorbereiding.

  • Alle puzzels en materialen die nodig zijn om het spel te kunnen spelen: je kunt deze zelf printen.

Gemakkelijk zelf thuis te organiseren! Je hebt enkel nog een paar spullen nodig die je waarschijnlijk toch al in huis hebt.

100% tevredenheidsgarantie: Niet goed? Geld terug!         

Veelgestelde vragen

Je kunt zelf de lengte van de route bepalen! De ervaring leert dat een route van ongeveer 3 kilometer leuk is. Ze zijn dan ongeveer 1,5 uur bezig met de speurtocht (inclusief alle puzzels en opdrachten).

Deze WhatsApp speurtocht is geschikt voor maximaal 4 kinderen. De WhatsApp Speurtocht is onderdeel van het Geheime Missie Kinderfeestje, met een compleet programma op maat gemaakt voor 4 – 12 kinderen. Deze kun je HIER bestellen.

Ja, dat kan. De kinderen weten natuurlijk wel hoe de speurtocht verloopt, maar met een andere groep kun je het nogmaals spelen.

Je kunt het spel met 1 persoon voorbereiden. Tijdens het spel is er 1 begeleider nodig die contact houdt met de kinderen via WhatsApp. Als de kinderen jong zijn of het spannend vinden, kan het fijn zijn als er een extra ouder of begeleider meeloopt met de groep.

Afhankelijk van de lengte van de speurtocht, heb je ongeveer een uurtje nodig voor de voorbereiding. Van veel ouders hoor ik terug dat ze het makkelijk en met veel plezier voorbereiden en dat dit alvast voor veel voorpret zorgt! In de handleiding help ik je stap voor stap op weg.

Zodra je hebt betaald, ontvang je het draaiboek en alle materialen die je nodig hebt om het spel te spelen binnen enkele minuten in je mailbox. Controleer ook je SPAM-box.

Helaas gebeurt het soms dat de mail met de downloads in de SPAM-box terecht komt, controleer deze dus goed. Zit hij ook niet in de SPAM-box? Dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan. Stuur in dat geval een mailtje naar: cynthia@inspectorpuzzels.nl, wij lossen het zo snel mogelijk voor je op!