Favicon-Inspector-Puzzels
Inspector Puzzels

Over mij

Mijn naam is Cynthia Dekker, zelf groot fan van Escape Rooms. In 2018 heb ik ‘Inspector Puzzels’ bedacht tijdens de organisatie van het vrijgezellenfeest van mijn zusje. Ook zij is groot fan van Escape Rooms, speurtochten en puzzelen. Omdat zij er niet van houdt om verrast te worden, moesten we een andere bijzondere manier vinden om haar te laten weten wanneer haar vrijgezellenfeest plaats zou vinden en hoe laat zij klaar moest staan.

Zo is ‘Inspector Puzzels’ ontstaan; een ietwat onhandige, maar hardwerkende detective die goed is in het verzamelen van bewijsstukken, maar dan door de bomen het bos niet meer ziet. Hij heeft dan ook hulp nodig om zijn zaken op te lossen. Door mijn zusje ‘geheime post’ te sturen met allerlei bewijsstukken, raadsels en puzzels van ‘Inspector Puzzels’ kon zij zelf aan de keukentafel de datum en tijdstip van haar vrijgezellenfeest ontrafelen. En wat vond zij het leuk…en wij ook! Al weken voordat ze het eerste poststuk zou ontvangen, hadden wij voorpret met de hele groep. Vol spanning zaten we te wachten op haar reactie toen we het eerste dossier met bewijsstukken hadden verzonden…

Dit was zo’n groot succes dat het ‘Inspector Puzzels-vrijgezellenspel’ is ontstaan. Na meerdere testrondes door de vele Escape Room-fans in mijn familie en vriendenkring, na vele gesprekken met een grafisch vormgever en na diverse brainstormsessies is het spel in een professioneel jasje gestoken.

Door de huidige omstandigheden m.b.t. het coronavirus is het op dit moment helaas niet mogelijk om dit spel te bestellen. Heb je toch interesse voor in de toekomst, stuur me dan even een mailtje.

Een echte ‘Inspector Puzzels-Escape Room voor thuis’ kan natuurlijk niet ontbreken. Met veel enthousiasme ben ik aan de slag gegaan om een bijzonder puzzelavontuur te maken. Juist in deze weken komt deze Escape Room goed van pas. Je kunt deze Escape Room namelijk zelf thuis gemakkelijk organiseren voor je eigen gezin. Een unieke belevenis in je eigen huis!