Beoordeling: 5.0 (148 recensies)

Favicon-Inspector-Puzzels
Inspector Puzzels

Over mij

Mijn naam is Cynthia Dekker, moeder van een dochter van vijf. Je kunt mij niet blijer maken dan met het spelen van een verrassende Escape Room. Nadat mijn hoofd zelf overliep van leuke ideeën, heb ik ze zelf op papier gezet. Allemaal avonturen rondom Geheim Agent Inspector Puzzels. Dat werd zo’n succes dat ik inmiddels al behoorlijk wat Escape Room avonturen gemaakt heb. 

Lijkt je dit je ook leuk om met jouw kinderen thuis te doen? Ik help je met liefde om dit onvergetelijke avontuur thuis te organiseren. Je ontvangt van mij een duidelijk draaiboek met alle puzzels en materialen die je nodig hebt per mail. 

Zijn jullie de volgende die uit jullie eigen huis kunnen ontsnappen? Of die op een spannende Geheime Missie gaan? Om het voor iedereen leuk te houden, kun je zelf de moeilijkheid wat aanpassen. Super ingewikkelde vraagstukken? Daar hoef je niet bang voor te zijn. Wat deze Escape Room dan wel zo leuk maakt? Ontdek het zelf!   

Oh ja… ik geef je wel een kleine waarschuwing vooraf: zelfs ongemotiveerde pubers kunnen behoorlijk enthousiast worden, haha! 🧐 

Ik maak ook gepersonaliseerde Escape Rooms, Speurtochten of andere spellen in opdracht. Heb je daar interesse in? Stuur me even een mailtje naar cynthia@inspectorpuzzels.nl en ik neem contact met je op!