Beoordeling: 5.0 (148 recensies)

HET MYSTERIE VAN DE VERDWENEN PAASEITJES!

Ga op een spannende missie in jouw buurt met de NIEUWSTE Geheime Missie - WhatsApp Speurtocht

Speciaal voor de komende paasdagen een nieuwe WhatsApp speurtocht van Inspector Puzzels. Een nieuw, interactief spel (geïnspireerd door Escape Rooms!) dat je gemakkelijk vanuit huis of op vakantie kunt spelen.

Het verhaal

Inspector Puzzels heeft jullie nodig voor een belangrijke geheime missie…

De beruchte boeven Ben en Berry hebben vannacht alle paaseitjes gestolen uit de huizen in jullie buurt! Oh nee! 

Lukt het jullie om het spoor van geheime aanwijzingen te volgen en alle paaseitjes op tijd terug te vinden?

Wat heb je zelf nodig?

Pen en Papier

Willekeurig Krantenknipsel

2 Smartphones met WhatsApp

Veel Enthousiasme

Hoe werkt het?

Voor slechts € 18,95 bezorg je jouw kinderen een onvergetelijke middag!

Jij ontvangt na bestelling direct per mail:

  • Een duidelijke handleiding voor een geslaagd spel. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het spel voorbereidt.  Je kunt zelf bepalen hoe lang je de speurtocht maakt, in de handleiding lees je hoe je makkelijk de route uitzet. Je bent ongeveer een uur bezig met de voorbereiding.

  • Alle puzzels en materialen die nodig zijn om het spel te kunnen spelen: je kunt deze zelf printen.

Gemakkelijk zelf thuis te organiseren! Je hebt enkel nog een paar spullen nodig die je waarschijnlijk toch al in huis hebt.

100% tevredenheidsgarantie: Niet goed? Geld terug!         

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de WhatsApp Speurtocht?

Je kunt zelf de lengte van de route bepalen! De ervaring leert dat een route van ongeveer 3 kilometer leuk is. Ze zijn dan ongeveer 1,5 uur bezig met de speurtocht (inclusief alle puzzels en opdrachten).

Kun je deze WhatsApp speurtocht ook gebruiken voor een kinderfeestje?

Deze WhatsApp speurtocht is geschikt voor maximaal 4 kinderen. De WhatsApp Speurtocht is onderdeel van het Geheime Missie Kinderfeestje, met een compleet programma op maat gemaakt voor 4 – 12 kinderen. Deze kun je HIER bestellen.

Kun je de WhatsApp Speurtocht vaker spelen?

Ja, dat kan. De kinderen weten natuurlijk wel hoe de speurtocht verloopt, maar met een andere groep kun je het nogmaals spelen.

Hoeveel personen zijn er nodig om de WhatsApp Speurtocht te begeleiden?

Je kunt het spel met 1 persoon voorbereiden. Tijdens het spel is er 1 begeleider nodig die contact houdt met de kinderen via WhatsApp. Als de kinderen jong zijn of het spannend vinden, kan het fijn zijn als er een extra ouder of begeleider meeloopt met de groep.

Hoe lang duurt de voorbereiding van de WhatsApp speurtocht?

Afhankelijk van de lengte van de speurtocht, heb je ongeveer een uurtje nodig voor de voorbereiding. Van veel ouders hoor ik terug dat ze het makkelijk en met veel plezier voorbereiden en dat dit alvast voor veel voorpret zorgt! In de handleiding help ik je stap voor stap op weg.

Wanneer kan ik de WhatsApp speurtocht verwachten in mijn mailbox?

Zodra je hebt betaald, ontvang je het draaiboek en alle materialen die je nodig hebt om het spel te spelen binnen enkele minuten in je mailbox. Controleer ook je SPAM-box.

Ik heb betaald, maar niks ontvangen in mijn mailbox. Hoe kan dat?

Helaas gebeurt het soms dat de mail met de downloads in de SPAM-box terecht komt, controleer deze dus goed. Zit hij ook niet in de SPAM-box? Dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan. Stuur in dat geval een mailtje naar: cynthia@inspectorpuzzels.nl, wij lossen het zo snel mogelijk voor je op!