Beoordeling: 5.0 (148 recensies)

Jij hebt de sleutel tot plezier gevonden!

Ontrafel het mysterie: Wat doet Cynthia Dekker?!

Cynthia

Escape Rooms zijn dé trend van de laatste jaren. Niet gek, want het zorgt voor veel plezier. Samen speuren naar geheime puzzels en aanwijzingen. En lukt het om de juiste codes te ontcijferen? Spannend…

Zin in een leuke samenwerking?
Ik help jou de leukste speurtochten samen te stellen waar jouw bezoekers nog lang over napraten. Als voormalig coach en psycholoog merkte ik dat kinderen hun aandacht snel verliezen wanneer ze niet uitgedaagd worden. Zo kon ik vroeger wel leukere dingen bedenken dan met mijn ouders meegaan naar een museum. Hoog tijd om daar verandering in te brengen!

Hoe? Ik ga mijn ervaring in het maken van toffe Escape Rooms en -speurtochten inzetten om de beleving binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Want wie heeft er nou geen zin in een gaaf avontuur?

Mijn hoofd zit oneindig vol met creatieve ideeën. En ik vind het leuk om deze met jou te delen. Hoe tof zou het zijn als jullie bezoekers op een spannende geheime missie door het museum zouden gaan? En kennen de bezoekers de beruchte mysteries van jullie pretpark al?

Kennis maken?
Je hoeft nu nog geen codes te kraken. Ik kom namelijk graag langs om te vertellen wat ik voor jullie kan betekenen. Zoveel parken zoveel mogelijkheden. Daarom gaan we samen aan de slag met een gepersonaliseerde geheime missie. Opgebouwd uit kleine momenten van voldoening. Zo kunnen de groepen vol energie door naar de volgende puzzel of spannende opdracht. Wat de locatie of doelgroep ook is: de tijd vliegt voorbij!

Dit vond het Spoorwegmuseum Utrecht over Het Maliebaanmysterie:

‘Cynthia is makkelijk in de omgang, luistert goed naar onze wensen en kan dat heel goed vertalen in een passende escape route.

Ze is erg enthousiast en denkt goed mee over de mogelijkheden binnen het museum en de randvoorwaarden.

Na een bezoek aan het museum kwam ze met een goed plan. In samenwerking met het museum werden de routes inhoudelijk ook passend gemaakt, zodat het museum en de collectie erbinnen een rol zouden krijgen. Op het laatste moment heeft ze zelfs nog een extra route gemaakt voor een jongere doelgroep, omdat wij merkten dat daar behoefte aan was.

Wij zijn super blij met het resultaat en hebben veel leuke reacties gehad!’

Jolanda Garcia

Spoorwegmuseum Utrecht

Klaar voor de start?

Heb je zin gekregen om deze uitdaging aan te gaan?

Stuur een mailtje via cynthia@inspectorpuzzels.nl of bereik mij telefonisch op 06-20609772

Hopelijk tot gauw,

Cynthia Dekker – Inspector Puzzels