Beoordeling: 5.0 (148 recensies)

Favicon-Inspector-Puzzels

Veel gestelde vragen

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Favicon-Inspector-Puzzels

F.A.Q.

Het draaiboek en het spelpakket worden beide verzonden naar jou als organisatie van het vrijgezellenfeest. Middels het draaiboek kun je de twee brievenbuspakketten met het spel zelf (laten) bezorgen bij jullie vrijgezel.

Uiterlijk drie weken voor de datum waarop het vrijgezellenfeest plaatsvindt. Het duurt maximaal vijf werkdagen voor het pakket verzonden wordt en daarnaast heb je nog tijd nodig om het draaiboek door te lezen en de twee postpakketten te (laten) bezorgen.

Nee; het spel wordt gepersonaliseerd en sommige onderdelen van het spel worden door midden geknipt of er wordt op geschreven. Hierdoor is het spel maar eenmaal speelbaar.

Het betreft een digitaal draaiboek wat enkel per mail wordt verzonden.

Het draaiboek wordt na betaling binnen 2 werkdagen gemaild.

Controleer je SPAM-box, in sommige gevallen komt deze mail hier terecht.
Als dat niet het geval is, stuur een mail naar info@inspectorpuzzels.nl. Het kan zijn dat er iets fout is gegaan bij het invullen van het e-mailadres, waardoor het niet mogelijk is om het draaiboek te verzenden.

Het spelpakket wordt binnen 5 werkdagen na betaling per post verzonden.

De voorbereiding bestaat voornamelijk uit het doorlezen van het draaiboek, zodat het spelverloop duidelijk wordt. Je zult daarnaast twee keer een brievenbuspakket moeten (laten) bezorgen bij jullie vrijgezel. Als laatste maak je een groeps-chat aan.
In totaal zal je ongeveer 1 à 1,5 uur bezig zijn met de voorbereiding.

Jullie vrijgezel kan het spel zelfstandig uitvoeren. Tijdens het spel kan hij of zij om hints vragen in jullie groeps-chat, in het draaiboek staat beschreven welke hints je kunt geven om verder te komen.

Het kan wel, maar het maakt het wel een stuk minder leuk. De groeps-chat zorgt juist voor meer voorpret voor de hele groep (inclusief de vrijgezel). Ik hoor vaak terug dat mensen hierdoor nog meer zin kregen in de dag zelf, omdat er een gezamenlijke aanloop naar toe is. Kies je ervoor om geen gebruik te maken van een groeps-chat, zorg er dan wel voor dat er iemand in jullie groep beschikbaar is voor hints.

Dat kan als het vrijgezellenfeest van beiden op dezelfde datum en starttijdstip plaatsvindt. Ze kunnen het spel dan samen oplossen, wel net zo leuk!
Stuur in dit geval een mail naar info@inspectorpuzzels.nl zodat jullie een iets aangepast spel zullen ontvangen.