100% tevredenheids-garantie:
Niet goed? Geld terug!

GEHEIME MISSIE:

Kinderfeestje!

Kruip een hele middag in de huid van een echte Geheim Agent en beleef het tofste feestje ooit.

Tijdens het Geheime Missie – Kinderfeestje kruipen jullie een middag lang in de huid van een echte Geheim Agent! Inspector Puzzels heeft namelijk een belangrijke Geheime Missie voor jullie. Om erachter te komen of hij jullie wel echt kan vertrouwen, moeten jullie eerst een aantal geheime opdrachten uitvoeren. Zodra jullie allemaal officieel zijn ingelogd als echte Geheim Agent kan de Geheime Missie beginnen: jullie gaan op onderzoek uit in de buurt, hier gebeuren vreemde dingen…  

WhatsApp Speurtocht

Er zijn vreemde zaken voorgevallen in de buurt en jullie gaan op Geheime Missie om de dader te achterhalen! Tijdens de tocht houden jullie contact met de assistent van Inspector Puzzels via WhatsApp (ouder/begeleider).

Inspector Puzzels is namelijk zelf bezig om al het bewijsmateriaal te bestuderen. Tijdens de tocht houdt hij jullie hiervan op de hoogte!

Lukt het jullie om alle puzzels en opdrachten goed uit te voeren om de dader te ontmaskeren?

  • Lekker buiten
  • Makkelijk uit te zetten in je eigen omgeving
  • Toffe opdrachten en puzzels
  • Geïnspireerd door Escape Rooms
Als de Geheime Missie is volbracht, heeft Inspector Puzzels nog een kleine verrassing in petto!

Hoe werkt het?

Voor slechts € 47,95 viert jouw kind een onvergetelijk kinderfeestje!

Jij ontvangt na bestelling direct per mail:

  • Een duidelijke handleiding voor een geslaagd feestje. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het feestje voorbereidt.  Het draaiboek bevat een compleet programma van 3,5 tot 4 uur inclusief cadeautjes uitpakken en een eetmoment. 

  • Alle puzzels en materialen die nodig zijn tijdens het feestje: je kunt deze zelf printen.

100% tevredenheidsgarantie: Niet goed? Geld terug!
         

Wat heb je zelf nodig?

Printer

Willekeurig Krantenknipsel

2-4 Smartphones met WhatsApp

Veel Enthousiasme

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het kinderfeestje?

Het feestje duurt ongeveer 3,5 uur inclusief cadeautjes uitpakken, pauze en een eetmoment. Je kunt zelf de duur van de WhatsApp Speurtocht makkelijk aanpassen.
Het hele feestje op zich duurt ongeveer 2,5 uur, uitgegaan van een WhatsApp Speurtocht van ongeveer 1,5 uur.

Is het een binnen- of buiten feestje?

Het feestje kun je grotendeels binnen vieren. Alleen voor de WhatsApp Speurtocht moeten de kinderen naar buiten. Zelfs als het weer een beetje minder is, is dit vaak juist even lekker!

Hoe moet ik het feestje voorbereiden en hoe lang ben ik hier mee bezig?

De voorbereidingen kunnen door een persoon worden gedaan. Je ontvangt een duidelijk draaiboek waarin staat beschreven hoe je het feestje stap voor stap voorbereidt. Uit ervaring blijkt dat de voorbereiding ongeveer 2 – 3 uurtjes kost: doorlezen van het draaiboek, printen van de puzzels en materialen, etc.. Ik hoor van ouders vaak terug dat ze genieten van de voorbereidingen en dat dit al voor veel voorpret zorgt! Het is wel handig om enkele dagen voor het feestje al te beginnen, zodat je hiervoor ruim de tijd hebt.

Op het kinderfeestje komen alleen kinderen van 8 jaar, is dit feestje dan geschikt?

Het kinderfeestje is in principe geschikt voor kinderen van 8 – 13 jaar. Hou er rekening mee dat je kinderen van 8 en 9 jaar wat moet helpen.

Kan ik het feestje in mijn eentje begeleiden?

Als er meer dan 6 kinderen op het feestje zijn is er minimaal een extra ouder/begeleider nodig. Als de kinderen nog jong zijn of het erg spannend vinden is het fijn als er ook een extra begeleider mee loopt tijdens de WhatsApp Speurtocht.

Wat is de levertijd?

Het kinderfeestje is een digitaal product. Dat betekent dat jij een mail ontvangt met hierin de downloadlink naar het draaiboek en alle overige bestanden die je nodig hebt om het feestje te kunnen vieren. Binnen enkele minuten na bestelling ontvang je deze mail al in jouw inbox!

Ik heb het feestje besteld, maar ik heb niets in mijn mailbox ontvangen. Hoe kan dat?

Controleer goed je SPAM-box, helaas komt de mail met de downloadlink hier wel eens in terecht. Kun je ook hier het feestje niet vinden? Stuur me dan even een mailtje naar: cynthia@inspectorpuzzels.nl, wij lossen dit graag zo spoedig mogelijk voor je op.