Beoordeling: 5.0 (148 recensies)

Inspector Puzzels

Een onvergetelijke start van jullie vrijgezellenfeest!

lisette zegt:

"Het inspector puzzels vrijgezellenspel is een origineel concept en we hebben vooraf al veel lol gehad met z'n allen!"

Organiseer jij een vrijgezellenfeest voor een echte Escape Room-fan en wil jij, net als Lisette en haar vriendinnen, deze op een unieke manier aankondigen? Schakel de hulp in van ‘Inspector Puzzels’!

Een puzzelavontuur aan de keukentafel.

Jullie vrijgezel krijgt onverwacht een dossier met bewijsstukken en een brief van Inspector Puzzels thuis gestuurd. Door het bestuderen van de bewijsstukken, het ontcijferen van geheimschrift en het oplossen van diverse raadsels en puzzels ontrafelt jullie vrijgezel de datum van zijn/haar vrijgezellenfeest! Dit kan op een eigen gekozen tijdstip, maar waarschijnlijk wordt de zaak meteen onder handen genomen door jullie eigen ‘Inspector’…

Een unieke aankondiging van jullie vrijgezellenfeest!

Tijdens het bestuderen en ontrafelen van het dossier met bewijsstukken staat jullie vrijgezel in contact met Inspector Puzzels om de voortgang in het onderzoek te delen. Omdat dit contact in een groeps-chat plaatsvindt, kan jullie hele groep meegenieten van de vorderingen die jullie vrijgezel maakt. Dit zorgt gegarandeerd voor veel voorpret in de hele groep!

Melanie zegt:

"supergave aankondiging van mijn vrijgezellenfeest!"

“De aanloop naar mijn vrijgezellenfeest was met Inspector Puzzels extra bijzonder. Ik houd van puzzelen en Escape Rooms, dat kwam goed samen in de puzzels. Het spel zit goed in elkaar en is slim uitgedacht. Héél spannend om steeds een pakketje in de brievenbus te krijgen met een nieuwe aanwijzing. En wat een voorpret moeten mijn vriendinnen gehad hebben!”