Beoordeling: 5.0 (148 recensies)

Gegarandeerd meer voorpret: verras de aanstaande bruid met déze leuke aankondigingen van haar vrijgezellenfeest.

In verband met het coronavirus is het Inspector Puzzels Vrijgezellenspel tijdelijk niet beschikbaar.

Het vrijgezellenfeest is een onderdeel waar de bruid niet over hoeft na te denken. Die taak ligt bij jullie als familie en/of vriendinnen. Het is soms nog best lastig om een leuke dag voor haar te organiseren (= link naar BLOG tips voor organiseren). Als dit gelukt is, willen jullie haar natuurlijk ook verrassen met een leuke aankondiging van haar vrijgezellenfeest. Laat je inspireren door onderstaande suggesties die ervoor zorgen dat jullie met z’n allen nóg meer uitkijken naar deze leuke dag!

Verkeerde been

Naarmate de datum van de bruiloft steeds dichterbij komt, zal de bruid een steeds groter vermoeden hebben dat haar vrijgezellenfeest snel plaats zal vinden. Het is leuk om haar op het verkeerde been te zetten door iemand zich ‘per ongeluk’ te laten verspreken op een moment dat de aanstaande bruid erbij is. Ook kunnen jullie een week eerder met de hele groep op de stoep staan, drink een kopje koffie en vertrek daarna weer. Wellicht zal ze, enigszins teleurgesteld, denken dat dit haar vrijgezellenfeest was. Een week later staan jullie op de stoep voor het echte feest.

Opdrachten

Stuur de aanstaande bruid in aanloop naar haar vrijgezellenfeest kaartjes of appjes met hierin opdrachten die ze moet uitvoeren ter voorbereiding op haar vrijgezellenfeest. Bijvoorbeeld: ‘Verzamel je bikini, tandenborstel, 2 bananen en een dunne zwarte panty. Stuur ons een foto ter controle.’ Een paar dagen later stuur je haar nog een opdracht. Uiteraard kun je hierbij zo creatief als je wilt te werk gaan. Het hoeft uiteraard niet daadwerkelijk te maken te hebben met haar vrijgezellenfeest, je mag haar best in verwarring brengen. Des te meer lol voor jullie!

Origineel aankondigings-spel

Wil je het vrijgezellenfeest helemaal op een originele manier aankondigen. Dan is het ‘Inspector Puzzels vrijgezellenspel’ iets voor jullie! De aanstaande bruid ontvangt dan een geheim postpakket van Inspector Puzzels met daarin brief en een dossier vol bewijsstukken. Hij is haar vrijgezellenfeest op het spoor gekomen en wil de zaak tot op de bodem uitzoeken. Jullie bruid kan door het bestuderen van de bewijsstukken, het ontcijferen van geheimtaal en het oplossen van diverse puzzels en raadsels achter de datum komen van haar vrijgezellenfeest. Het spel is gebaseerd op de trend van Escape Rooms.

In verband met het coronavirus is het Inspector Puzzels Vrijgezellenspel tijdelijk niet beschikbaar.